Amazon App Store – Alkalmazásbolt

Ha Androidos készülékünkre szeretnénk legálisan alkalmazásokat, illetve játékokat beszerezni, ezt legegyszerűbben a Google Play-en keresztül tehetjük meg. Azonban a már említett webáruházon kívül az Amazon App Store segítségével is egyszerűen tudunk tartalmakhoz jutni. Mai alkalmazásbemutatónkban ezzel az appal fogunk foglalkozni.

Beszerzés

Először is, bizonyosodjunk meg róla, hogy az ismeretlen források engedélyezve vannak készülékünkön. Menjünk a beállításokba, majd vagy az Alkalmazások, vagy Biztonság menüpontban keressük meg az Ismeretlen források opciót. Ha ki van pipálva, jó, ha viszont nincs, pipáljuk be, majd nyomjuk meg az OK gombot.
Következő lépés, hogy letöltjük az alkalmazást, melyet legegyszerűbben innen tehetünk meg. Miután letöltődött, telepítsük fel, majd nyissuk meg.
Amennyiben nincs Amazon fiókunk, tudunk egyet regisztrálni, ha viszont van, szimplán jelentkezzünk be, és máris igénybe vehetünk minden földi jót, amit az Amazon App Store nyújtani tud számunkra.
amazon-app-store-01

Az alkalmazásbolt

Először is, nagyon gyakran vannak leárazások, amelyek során egy-egy alkalmazást eredeti ára töredékéért szerezhetjük be, sőt, gyakran teljesen ingyen! Érdemes minden nap figyelnünk ezeket, hiszen az áruház főoldalán mindig értesít minket az ehhez hasonló akciókról. Itt még találunk többek között néhány számunkra javasolt alkalmazást. Felül a nagyító ikon segítségével kedvünkre böngészhetünk az Amazon App Store kínálatából, mely több, mint 334.000 applikációt jelent. Bal oldalt, a menüt megnyitva találjuk a kategóriákat, melyek hasonlóak a Google Playből ismertekhez. A My Apps menüpont alatt láthatjuk a már megvásárolt alkalmazásokat, illetve, hogy melyek vannak telepítve készülékünkre, és melyek várnak frissítésre.
A beállításokban többek között beállíthatjuk, hogy mekkora méret fölött töltsön le alkalmazásokat Wi-Fi-n keresztül, illetve ki-be kapcsolgathatjuk az alkalmazásokon belüli vásárlásokat.
amazon-app-store-02 amazon-app-store-03

Összegzés

Összességében egy nagyon hasznos alkalmazás az Amazon App Store, melyet érdemes minden készülékre letölteni. Folyamatosan bővülő kínálata, megbízhatósága, és akciói miatt bőven elfér a Google Play társaságában. A fizetést is megoldhatjuk Amazonos fiókunkon keresztül, így ezzel se kell bajlódunk. Letöltését mindenki számára csak ajánlani tudjuk!

 

Hozzászólás