Google Chrome: Rejtett játék!

A Chrome következő Easter Egg-et, avagy “Húsvéti Tojás”-t bizonyára sokan ismerik. Azonban azoknak, akiknek ez még új, most bemutatom!

A Chrome “titka”

Amennyiben offline módban, avagy internet hozzáférés nélkül próbálunk elérni egy honlapot a Google Chrome-ban, a böngésző egy nagyon jó kis játékkal próbál elfoglalni minket, amíg újra fel nem csatlakozik készülékünk a világhálóra. Bizonyára sok ember vágyát teljesíti ez a játék, hisz ki ne akarna egy sivatagban egy 2D-s, oldalnézetes dinoszaurusszal kaktuszok fölött ugrálni? Ha te is azok közé tartozol, akiket már csak ez választott el a teljes boldogságtól, most megnyugtathatlak, el fogod érni célod. Ha a dinó hozzáér egy kaktuszhoz, lehet az elejétől kezdeni a játékot. Ugráshoz elég megérintenünk a képernyőt, pontjainkat a kijelző bal felső sarkában láthatjuk.
chrome-01chrome-02

Én személy szerint nagyon szeretem az ilyen Easter Egg-eket, mind filmekben, mind videojátékokban. Ha pedig nem csak humoros, hanem hasznos is, mint a Google Chrome rejtett játéka esetében, az már csak hab a tortán. Ez egyébként nem csak Androidon működik, számítógépünkön ugyan így elérhetjük ezt a fantasztikus “játékot”. Ugrani ott a Space billentyű lenyomásával tudunk.

Ha szeretnél tovább érdekességekről olvasni az Android világából, kövess minket Facebookon!

Hozzászólás