Meccsbox – Focifanok mekkája

Focirajongó vagy? Szereted megnézni kedvenc csapatod mérkőzéseit a tv-ben? Azonban sose tudod, hogy melyik meccset mikor és hol adják? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor a Meccsbox alkalmazást Neked találták ki!

Bevezető

A 2016-os Foci Európa-bajnokságot követően (illetve az alatt) nagy mértékben megnőtt a magyar válogatott, meg úgy általában a magyar foci iránt érdeklődés. Egyre többen váltanak jegyet a nemzeti 11 mérkőzéseire (a bajnoki meccsekre ugyanakkor ezt már nem mondhatjuk el), és ezen kívül természetesen továbbra is igen magas a külföldi bajnokságok népszerűsége. Ma Magyarországon rengeteg különböző sportcsatorna létezik, és szinte mindegyik kínálatában találhatunk focit. Ezt fejben tartani nem egyszerű – a Meccsbox viszont pont az ilyen szituációkban siet a segítségünkre.

Meccsbox -meccsek

Használat

13 csatorna összes futballmeccs-közvetítését tartalmazza a Meccsbox, ráadásul 1 hétre előre. Választhatunk napi, illetve csatorna nézet között. Minden meccsről láthatjuk az időpontját, hogy élő-e, vagy ismétlés, a sugárzó csatornát, illetve a bajnokság/kupa nevét. Csatorna nézetben minden egyes csatornáról kiírja, hogy hány közvetítése lesz az elkövetkezendő hét napban. Választhatunk kedvenc csapatokat, illetve bajnokságokat is, így leegyszerűsítve azok követését.

Meccsbox - csatornák

Mi hiányzik?

A Meccsbox minden tartalma nagyon hasznos, és jól kitalált, azonban kár, hogy mindössze focimeccseket tudunk vele megnézni. Persze nem lehet elvárás, hogy minden sportot mutasson, azonban szerintem még néhány népszerű játék igazán elfért volna. Gondolok itt a kézilabdára, a kosárlabdára, a jéghokira, az amerikai focira. Persze valamilyen szinten érthető, hogy ezek kimaradtak, így elkerülve az alkalmazás túlzsúfoltságát, de talán ez nem lett volna olyan nagy akadály.
Ezen kívül, ha nagyon ki kéne még emelnem valamit, az az odds-ok hiánya. Persze egy sportfogadónak van ezen kívül ezer és egy módja, hogy a szorzókról tájékozódjon, de az összes hasonló, sporttal kapcsolatos alkalmazásban megtalálhatjuk az ezekkel kapcsolatos információkat.
UPDATE: A legújabb verzióban a Meccsbox már kiírja az események TippmixPro-s szorzóit!

Összegzés

A fentebb felsorolt “negatívumokon” (de inkább hiányokon) kívül, sőt igazából azokkal együtt is remek alkalmazás a Meccsbox. Focimérkőzések televíziós sugárzásainak követésére lett kitalálva, és ezt a feladatát remekül el is látja. A kis “kötözködésem” pedig csupán néhány észrevétel, melyekkel még jobb lehetne ez a remek alkalmazás.

Hozzászólás