Reklámok a Messenger-ben?

A híres üzenetváltó alkalmazás mindeddig mentesült a reklámoktól, ráadásul egy ideje már Facebook felhasználói fiók nélkül is használható. Most azonban meglehetősen idegesítő frissítést tesztel a Messenger-ben az amerikai óriás.

Már egy éve lehet pletykákat olvasni arról, hogy a Facebook az eddigi hirdetőinek küldött értesítést egy jövőbeli lehetőségről, ez most vált valóra. Első körben Thaiföldön és Ausztráliában vezették be az újdonságot, amely egy, az eddigi My Day, Online és Kedvencek fülre hasonlító sávot jelent majd a programban lejjebb görgetve. Ezek sorrendjét egyébként napról-napra folyamatosan változtatják.

 

Reklámok a Messengerben?

 

Valószínűleg a My Day-hez hasonlóan beletelik pár hónapba, míg az új feature eljuthat hozzánk, remélhetőleg most jobban hallgatnak majd Palo Altoban a felhasználói visszajelzésekre. Megoldást csak az automatikus frissítések kikapcsolása jelenthet egy ideig, azonban nem áll távol a Facebook attól, hogy elkezdje bombázni a régebbi verziókat használókat frissítési felhívásokkal.

Hozzászólás