MinDig TV – TV a mobilon

Televíziózás a telefonodon? A MinDig TV mobilos alkalmazásával lehetséges! Ráadásul nem csak, hogy élőben tudjuk nézni néhány csatorna adását, hanem még a többi adó műsorát is megtekinthetjük, így ez az alkalmazás tulajdonképpen kettő az egyben.

Bevezető

A tartalomfogyasztás tortájából az utóbbi években egyre nagyobb szeletet haraptak ki maguknak a számítógépek illetve a mobiltelefonok, azonban még mindig a televízió örvend a legnagyobb népszerűségnek. Ebben a felgyorsult világban viszont nem mindig vagyunk készülékünk közelében, sőt, sokan csak este érnek haza, és tudnak beülni a hosszú és fárasztó nap után kedvenc fotelükbe. A MinDig TV alkalmazása nekik nyújt segítséget.

mindig-tv-01

Kínálat

Sajnos ez az, amiben nem erős az app. A közszolgálati adókon kívül (M1 (HD), M2 (HD), Duna (HD), M4 Sport (HD), Duna World (HD) csupán a Vintage TV (zenecsatorna), illetve az Euronews áll rendelkezésünkre, hogy élőben nézhessük. Ez kifejezetten kevés, ám a semminél mindenképpen jobb, főleg, hogy sokukat HD felbontásban élvezhetjük. A csatornákon kívül élő adásban foghatjuk a Kossuth, a Petőfi, a Bartók, illetve a Dankó rádió műsorát, azonban erre szinte bármelyik készülék képes, egy fülhallgató csatlakoztatását követően. Találunk még videótárat is, ahol főként a közmédia által sugárzott műsorokat nézhetjük újra. Itt egyébként meglepően széles a kínálat.
mindig-tv-02

Műsorújság

Szinte minden Magyarországon fogható csatorna műsorát megtaláljuk a MinDig TV alkalmazásában. Kategorizálva vannak, ezáltal nagyon hamar rá tudunk akadni arra, amit keresünk. Az adót kiválasztva a jobb felső sarokban válthatunk dátumot (maximum egy héttel előre). A csatornát kedvenceink közé tehetjük, hogy a menüből hamarabb el tudjuk érni, illetve a műsorszámokra figyelmeztetőt rakhatunk be, ezzel biztosítva, hogy ne maradjunk le kedvenc sorozatunk aktuális epizódjáról.
mindig-tv-03

Összegzés

Sajnos kevés csatorna fogható élőben, de azok legalább teljesen ingyenesen és HD minőségben. A nagy választékú videótár, és a remekül használható műsorújság miatt szintén jár a plusz pont. Negatívumnak csupán a reklámokat lehetne felhozni, de ez csupán szőrszálhasogatás lenne, hiszen azok alig zavaróak.

Hozzászólás