Piano Tiles 2 – Tippek és Trükkök

A Google Play nemrégiben 2015 legjobb játékai közé sorolta a Piano Tiles 2 -t, nem véletlenül. Amint az a tesztünkből is kiderül, egy remek játékot tett le az asztalra a Clean Master Games, és ez alapján érthető a népszerűsége. Mai cikkünkben néhány tippet szeretnénk adni ehhez a remek játékhoz!

I. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni

Néha előfordul, hogy egy-egy zenénél már az elején elakadunk, és a világért nem akar sikerülni még csak az első csillag elérése sem. Ilyenkor érdemes tartanunk egy kis pihenőt, hisz lehet, hogy utána menni fog, mint a karikacsapás. Persze vannak dallamok, amiket nem nekünk találtak ki. Nyilván nem jó dolog feladni, de ha nagyon nem megy valami, érdemesebb egy másik zenével próbálkozni ahelyett, hogy rövid idő alatt minden életet elpazarolunk.

II. Zsebeld be az ingyen gyémántokat!

Ha már reklámot kell néznünk, legalább legyen valami értelme! A Piano Tiles 2 -ben akár napi 6 gyémántot is szerezhetünk azzal, hogy megnézünk esetenként 20-30 másodperc hosszúságú reklámvideót. Ugyan ez elérhető az életek kapcsán is. Éljünk ezzel a lehetőséggel!

III. Csatlakozz a Facebookkal!

Sokan nem szeretik a játékokat összekötni a ‘Nagy Kékkel’, érthető okokból. Az appok a nevünkben posztolnak, meghívják ismerőseinket, stb… De megnyugodhatunk, a Piano Tiles 2 esetében nem állnak fent ezek a veszélyek, sőt! Kapcsolódva Facebook profilunkhoz , a játszó ismerőseink számához mérten gyémántokat kapunk (ha ez a szám nő, értelemszerűen további jutalmak ütik a markunkat), illetve ranglistákon keresztül láthatjuk, hogy ki a legjobb.

IV. Vásárolj újabb és újabb dalokat!

Ha nem tudsz felfejlődni a következő szintre, nem kell pánikba esni! Rengeteg, gyémántokért és aranyért megszerezhető zeneszámot tartalmaz a Piano Tiles 2, nem is drága áron. Ha nem költjük el a gyémántokat saját magunk “újraélesztésére”, akkor egy-egy új dal ára 2-3 nap alatt összejön az ingyenes gyémántoknak köszönhetően (látsd II. pont). És bizony sok ismert dallammal fogunk találkozni ezek között, amiket talán nagyobb élmény lejátszani, mint valami teljesen ismeretlen művet.

V. Ne vedd fel a plusz hangjegyeket!

Ha három csillagos értékeléssel befejeztünk egy pályát, majd pedig a jutalmakat is bezsebeltük, jöhet a minden játékos számára ismerős végtelen szekció. Ebben is van elvétve egy-egy hangjegy vagy plusz élet, ezeknek a felvétele azonban nagyban kockáztatja azt, hogy eljuthassunk a három koronás pontozásig. Jobban megéri a plusz tapasztalati pont, mint az a néhány extra hangjegy.

VI. Logikázz!

Nem mindegy, hogy a képernyő melyik részét melyik ujjaddal érinted meg. A legtöbben két ujjal szoktak Piano Tiles-ozni, ez esetben a logikus felállás az, hogy a két baloldali szekciót a baloldali ujjal, míg fordított esetben a jobbal érinted meg a négyzeteket. Próbálj meg nem ,,áttérni” a képernyő másik oldalára! Életképes megoldás lehet a négyujjas irányítás is, a legprofibbak így csinálják. Nem egyszerű beletanulni, de ha megtetted, máris nagyobb pontszámokat tudsz megkaparintani!

VII. Tarts pihenőt!

Ezt a tippet tulajdonképpen minden játéknál lehet alkalmazni, de az olyan addiktívak esetében, mint a Piano Tiles 2, ez hatványozottan igaz. Nem csak azért, mert nagyon el tudja fárasztani az ember ujjait (tapasztalat), hanem azért is, mivel nagyon egészségtelen hosszú időt folyamatosan a telefonunk társaságában tölteni. Kelj fel, sétálj egy picit, stb… Utána pedig folytatsd a játékot! 😉

Reméljünk, tudtunk nektek segíteni a Piano Tiles 2 -t illetően!
Ha szeretnél tovább érdekességekről olvasni az Android világából, kövess minket Facebookon!

Hozzászólás