Star Wars játék – legyen a telefonod a fénykardod!

A Google-nek mindig sikerül meglepnie minket valamivel. Ezúttal egy elképesztően jó ötletől vezérelve egy kiváló, és nagyon szórakoztató Star Wars -os játékot alkottak meg, amelyre eddig még nem volt példa!

Harcolj a telefonoddal!

Star Wars láz van. Ez teljesen természetes, hiszen mozikban az új rész, mindenki csak erről beszél. Aki még nem látta, próbálja elkerülni a spoilereket (itt megjegyezném, hogy cikkünk nem fog tartalmazni egyet sem, tekintve, hogy még a szerző sem látta a filmet). Sok cég használja föl ezt a nagy hype-ot marketing célokra, így a Google is, ami sok egyéb tartalom mellett megalkotta mai cikkünk témáját is. A játék erről a weboldalról érhető el. Számítógépen, Chrome böngészőből megnyitva az oldalt, kapunk egy linket, melyet telefonunkon kell beírni a Chrome-ba. Miután a szinkronizálás megtörtént, az Indítás gombra kattintva kalibrálhatjuk készülékünket, és indulhat is a móka! Érdemes mind számítógépünk, mind mobilunk hangerejét felnyomni, mivel remek élmény, mikor telefonunkkal hadonászva a lézerkardok ismerős hanghatását is meghalljuk.
Miután elindult a játék, a monitoron látjuk az ellenséget, és nekünk már nincs más dolgunk, mint teljesen beleélni magunkat egy jedi lovag szerepébe, és harcolni a sötét oldal ellen!
star-wars-lightsaber-01

Később akár még jobb lehet

Meg kell jegyezni, hogy a játék nagyon hamar végigjátszható, és viszonylag egyszerűre is sikeredett, de egyrészt ez így is remek élmény, másrészt egy nagyon jó alap a továbbiakra nézve. Reméljük, hogy a Google a későbbiekben meg fog még bennünket ajándékozni hasonló elven működő tartalmakkal, akár a Star Wars univerzumán belül, akár más köntösben. Addig is, az Erő legyen veletek!

Ha szeretnél tovább érdekességekről olvasni az Android világából, kövess minket Facebookon!

Hozzászólás