Regisztrálj elő te is a Nintendo új játékaira!

A Nintendot senkinek sem kell bemutatni, kétség kívül az egyik legnagyobb hatású cég a számítógépes játékiparra tekintve. Eddig csak saját a konzoljaikra fejlesztették alkalmazásaikat, azonban tavaly nyáron a Pokémon Go-val, bár akkor mégha csak közvetve is, de valami új kezdődött: A Nintendo, bár picit késve, de megpróbál magának helyet szorítani az okostelefonok piacán, és egyenlőre nagyon úgy tűnik, sikeresen.

NES helyett iOS (meg Android)

A fent említett Pokémon Go-ban annyi turpisság azért van, hogy a játék a Niantic Labs és a The Pokémon Company gondozásában készült, szóval az még nem is volt hivatalosan Nintendo játék, csak a licenszet adta a japán vállalat. Azonban tavaly év végén megjelent a Super Mario Run iOS-re, azzal az ígérettel, hogy idén (méghozzá márciusban) követni fogja a zöld robotos verziója. A nagy eseményre a Google Play igyekszik segíteni felkészülni a felhasználóknak a várva várt eseményre, ezért főoldalon hirdeti az úgynevezett előregisztráció lehetőségét. Jelenleg a Super Mario Run-on kívül a Fire Emblem Heroes című játékra regisztrálhatunk elő. És hogy ez miért jó nekünk? Ha elvégeztük a nagyjából 6 másodpercet igénylő folyamatot, az alkalmazásbolt tájékoztat minket, hogy amint megjelenik az alkalmazás, értesítést fog nekünk küldeni. Így nem kell attól tartanunk, hogy ha éppen nem jut eszünkbe csekkolni a Play Store-t a megjelenés napján, akkor lemaradunk/később jutunk hozzá a jóhoz.

Előregisztráció a Google Playen

Szóval, ha még nem tetted meg, regisztrálj elő gyorsan a Nintendo új játékaira! Ha régi motoros vagy, azért, ha pedig még csak most tervezel megismerkedni Marioval és Luigivel, akkor azért. iOS-en már több tízmillió letöltésnél jár a Super Mario Run, és ez még csak a kezdet.

(Az előregisztrációt számítógépről, és telefonról is megteheted, az alábbi linkre kattintva. iOS-es olvasóink pedig innen tudják beszerezni a japánok eddigi, Apple termékekre megjelent játékait, illetve alkalmazásait.)

Hozzászólás